Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Sanctiuni si alte observatii  (Read 906 times)
SEBASTIAN
Super-street

« on: March 31, 2009, 05:31:53 PM »

BBM-ule tot latrau ai ramas.
Jeff
Dragracer
Top-fuel

« Reply #1 on: March 31, 2009, 05:51:32 PM »

... si alte asemenea remarci, pentru care Sebastian va sta pe tusa o perioada nedeterminata.
Am incercat sa-i ofer un start curat aici pe forum, dar nu se dezice de obiceiurile lui - cum spunea cineva, "era liniste pana sa apara el".

EVO IX - 11.20 sec 1/4 mile
Servicii de chiptuning!
Jeff
Dragracer
Top-fuel

« Reply #2 on: April 03, 2009, 10:09:12 AM »

Sebastian are din nou posibilitatea de a posta, il rog sa se comporte decent. Mersi.

Servicii de chiptuning!
Jeff
Dragracer
Top-fuel

« Reply #3 on: April 30, 2009, 04:19:53 PM »

In 2005 cativa oameni din Timisoara au incercat sa dea o mana de ajutor in organizarea unor curse de accelerare (este vorba concret de campionatul Speedracing - Arad, Oradea). Foarte pe scurt, Sebastian a incercat sa ne bage betze in roate - amenintari telefonice, vorbe "bune" puse la autoritatile aradene etc. Organizatorul s-a lamurit cum sta treaba la noi si s-a retras. Am trecut peste incident.

In 2009 s-au pus bazele unei colaborari intre AutoSportClub Satu Mare, dragracing.hu si dragracing.ro in dorinta de a organiza curse de calitate pe Aeroportul Satu Mare pe data de 14 iunie. Dupa ce s-a facut publica aceasta initiativa si data organizarii, autoritatile din Satu Mare au primit din partea Asociatiei Legal Racing reprezentata de Sebastian Sandu o solicitare prin care acestia isi exprimau intentia de a organiza curse de accelerare pe Aeroportul Satu Mare, in data de 14 iunie 2009. Concluzia o trageti voi.

Pe acest forum Sebastian este considerat "persona non grata" si este exclus definitiv. Nu va mai fi permisa expunerea nici unei opinii din partea Asociatiei Legal Racing. De asemenea comentariile si parerile personale legate de acest subiect vor fi sterse.

Servicii de chiptuning!
Jeff
Dragracer
Top-fuel

« Reply #4 on: July 02, 2009, 09:14:00 AM »

Userul ZoHaN are ban pe o durata de 3 zile, cu prelungire pana se calmeaza si-si varsa nervii pe altundeva.

Servicii de chiptuning!
Jeff
Dragracer
Top-fuel

« Reply #5 on: January 09, 2010, 03:54:16 PM »

Zilele astea voi incepe sa sterg userii care nu au vizitat forumul de cel putin 1 an - consider ca nu sunt interesati, au uitat parola sau au uitat de noi

Servicii de chiptuning!
Jeff
Dragracer
Top-fuel

« Reply #6 on: March 29, 2010, 10:15:56 AM »

Sebastian este din nou cu noi pe forum, sper sa ramana mai mult de aceasta data.

Servicii de chiptuning!
Pages: [1]
  Print  

Jump to: