Pages: 1 [2] 3
  Print  
Author Topic: Cursa accelerare 14-15 august Vatra Dornei  (Read 1298 times)
huzy
Stock
*

« Reply #15 on: July 22, 2010, 01:38:58 PM »

pai daca e sa fie 630-400-50(zona de start) mai raman vreo 180m?corect e cam strans de franat dar sa vedem

Origanizatori au zis ca spatiu de franare va fi peste 240 m ....
Nu stiu cat de corecte sunt schitzele respective ... Eu doar zic ce au zis organizatorii ...

sunt luate de pe site-ul lor oficial

550 metri lungime si 35 metri latime

daca il mai betoneaza eventual,sau sa aduca lamuriri suplimentare

Nu are rost sa ne batem cu pumnii in piept eu v-am comunicat ce or zis organizatori ca o masurat ...

De aici presupun ca ramane la latitudinea voastra cine vrea sa vina si cine nu !

Eu o sa ma duc si pentru distractie si pentru atmosfera de acolo ...

" Ne-am dat un bmw m3 + audi tt si am putut frana ... , deci intradevar distanta este mica dar se poate frana pentru cei care cred ca nu pot frana in 230 de metri ar fi bine sa nu vina pentru a nu avea probleme . Va multumesc pentru intelegere " - A spus unu din principali organizatori !

Startul va fi luat din capatu cursei tocmai pentru a nu renunta la cei 30-40 de metri ...

***  ESTE IN DISCUTIE DISTANTA FINALA  ..... O SA REVIN CU DETALII 

AUDI S3  - 13.0 sec 1/4 mile
brummy
Racer
Pro-modified
*

« Reply #16 on: July 22, 2010, 01:52:18 PM »

..imi aduc aminte de cursa de la cluj KO Racing, oprirea era grava, praf, etc.. si saracul "Civic_Ex" n-a reusit sa se opreasca.. in cazul de fata macar nu avem un zid in fata.
garduri? oameni de paza vor fii?
spor la organizare

Astra F GT 1.8 8v, 15.420s 1/4mile @146,21km/h
huzy
Stock
*

« Reply #17 on: July 22, 2010, 02:08:25 PM »

O sa fie tot ce trebuie pentru a se desfasura in liniste ... La cluj a mai si plouat ... Si organizatorii au spus sa se opreasca cursa si s-a continuat chiar eu am fost primu care m-am dat pe ploaie ... si nu am patit nimic ... Imi pare rau pentru civic_ex dar el saracu a tras tare sa bata un gti ... si s-a intamplat sa aiba si " Parada " care pe ploaie is zero ... si sa mai fie si un zid in fata ... !!!

Aici daca doamne fereste iese cineva de pe pista o sa ajunga pe iarba .... Ce sa facem daca am fi avut o pista de 1 km am fi facut pe aia ... dar din pacate in romania mai greu cu pistele ..

gaju
Moderator
Pro-modified

« Reply #18 on: July 22, 2010, 02:19:19 PM »

Huzy

nu se bate nimeni cu pumnul in piept
fii mai concis in afirmatii in decurs de câteva ore sunt 2 pagini de ce si cum ar putea fi

verifica informatiile si fa un anunţ clar

Chestia ca ne-am dat cu M3 si TT e de copii mici.s-au dat pe 402 metri?

Încă odată, nu interpreta greşit,dar iar se creaza asteptari pe baza unor informaţii neclare

au fost mult prea multe dezamagiri,si e cam fierbinte subiectul si trebuie tratat cu atenţie

NISSAN z32 POWER
RoSonic
Stock
*

« Reply #19 on: July 22, 2010, 02:28:01 PM »

Nu cred ca un organizator care are printre prioritati si siguranta (unul dintre cele mai importante lucruri zic eu) poate pune problema spatiului franarii la modul: "cine nu crede ca poate frana sa nu vina" 

Ce sa facem daca am fi avut o pista de 1 km am fi facut pe aia
Pai se poate face ceea ce a spus Gaju - 200m in loc de 400m.
huzy
Stock
*

« Reply #20 on: July 22, 2010, 04:40:21 PM »

Da au masurat oamenii 402 metri si sau dat ! Si ei au spus ca se poate frana linistit ... Acuma iti dai seama gajule ca nimeni nu ar vrea sa se intample ceva accidente la orice eveniment fie el de drag sau de orice natura ...

Noi vrem sa iasa ceva frumos de acea am postat aici si am spus ca avem nevoie si de parerea voastra pentru ca uni de aici sunt veterani la chestii de genul asta !

O sa vorbesc cu organizatori si o sa luam in calcul si discutia purtata aici !

Nu avem cum sa facem o cursa profi stil "Dragracing"  pentru ca in romania se pare ca se poate numai intr-o singura locatie ...

Urmeaza sa revin cu mai multe informatii despre distanta pe care se va " alerga "...

Oricum o sa fie distractie , aer curat , ciripit de parasele , etc Se poate face si gretar

Incercam si noi sa facem ce putem si sa ii multumim pe toti ...

Huzy, nu mai da quote la mesajul imediat anterior. Multumesc.

CoCaine
Super-stock
**

« Reply #21 on: July 24, 2010, 09:31:30 AM »

Eu locuiesc la 40 km de Vatra Dornei,in Campulung Moldovenesc, si pot spune cu mana pe inima ca o sa va placa locatia,pentru un weekend la munte.

Cat despre organizarea cursei in sine,ma abtin.
Nu stiu cine sunt organizatorii si in ce experienta au in asa ceva,dar sunt convins ca o sa fie o abureala,scuze de expresie..

Cred ca mai bine lasati semafoarele acasa,dati start la mana si folositi sistemul piramidal,iar grupele.. Dumnezeu cu mila

Ceva mai multa siguranta in afirmatii din partea organizatorilor nu ar strica..

Audi S2 Coupe 
flo
Super-stock
**

« Reply #22 on: July 24, 2010, 12:18:51 PM »

nu mai bine organizati un "party" loc de pus grataru, mici, etc, si sa lasati lumea sa se dea cum vrea cu cine vrea cat vrea?

n/a.....
Pinky
Stock
*

« Reply #23 on: July 24, 2010, 03:42:55 PM »

super tare! de abia astept sa fac 500km pt un mic moldovenesc...
corraptor
Stock
*

« Reply #24 on: July 25, 2010, 09:53:43 AM »

RWY = distanta maxima permisa de constructia pistei destinata pentru rularea pana la desprinderea de sol.
Strip = Lungimea maxima a pistei.

Diferenta de lungime este calculata pentru a se putea socoti decolata o aeronava (de o anumita clasificare) care, pentru asta, trebuie sa atinga minimum 25 m inaltime in capul (coada) pistei.

Adica, in cazul asta, betonu'i de 700 metri ceea ce, in extenso, inseamna fix 298 m. E suficient pentru cei sub 300 CP, iar ailalti ne mai luam o ancora,... ceva...

Eu zic c-o sa fie fain, cool, distractiv,...

huzy
Stock
*

« Reply #25 on: July 25, 2010, 02:01:47 PM »

Eu locuiesc la 40 km de Vatra Dornei,in Campulung Moldovenesc, si pot spune cu mana pe inima ca o sa va placa locatia,pentru un weekend la munte.

Cat despre organizarea cursei in sine,ma abtin.
Nu stiu cine sunt organizatorii si in ce experienta au in asa ceva,dar sunt convins ca o sa fie o abureala,scuze de expresie..

Cred ca mai bine lasati semafoarele acasa,dati start la mana si folositi sistemul piramidal,iar grupele.. Dumnezeu cu mila

Ceva mai multa siguranta in afirmatii din partea organizatorilor nu ar strica..

Daca ai spus ca te aptii despre organizarea in sine !!! CUM TE ABTII DACA NU CUNOSTI ORGANIZATORII ??? De unde stii tu ca o sa fie abureala ????

Ai face bine sa te aptii de la asemenea afirmatii gratuite !

Daca esti din jud Suceava de ce nu te implici sa ajuti si tu cu ceva daca esti foarte pasionat .....

Jeff
Dragracer
Top-fuel

« Reply #26 on: July 25, 2010, 02:13:02 PM »

Dati-va numerele de telefon sau id-urile pe mesaj privat si dezbateti problema, apoi ne anuntati si pe noi la ce concluzie ati ajuns. Nu aveti 13 ani sa va incontrati ca pe 4t.

EVO IX - 11.20 sec 1/4 mile
Servicii de chiptuning!
CoCaine
Super-stock
**

« Reply #27 on: July 25, 2010, 09:22:08 PM »

Mi-ar face o deosebita placere sa pot da o mana de ajutor,dar sunt plecat de ceva vreme din RO..si mai dureaza o bucata buna de timp pana revin..
Imi pare rau ca am fost interpretat gresit,ideea e ca asta e un forum de DragRacing si tu,huzy,ai anuntat aici o cursa fara macar sa spui ce grupe vor fi,de exemplu,lucru care din punctul meu de vedere trebuia sa fie stabilit de mult timp de catre organizatori..

Asta plus alte cateva chestii m-au facut sa cred ca organizatorii ori nu sunt prea "priceputi" ori nu sunt prea interesati de mediatizare..E o parere persoanala,nu am vrut sa agit apele,nu-mi sta in caracter.

Spor la treaba in continuare,este foarte multa munca daca vreti sa iasa ceva ok. Mi-ar place f mult sa vad ca si in Moldova/Bucovina se pot organiza evenimente auto de orice fel.

Huzy daca pot ajuta cu ceva,da-mi un PM,dar inafara de putina "mediatizare" pe care am facut-o deja unor amici de acasa si catorva din Iasi nu vad cu ce as putea ajuta.

PS: Pinky micul o sa fie Bucovinean,nu moldovenesc,e mare diferenta

Audi S2 Coupe 
huzy
Stock
*

« Reply #28 on: July 29, 2010, 01:27:14 PM »

Grupe de participare

A1 75cp
A 76cp-100cp
B 101cp-130cp
C 131cp-165cp
D 166cp-200cp
E 201cp-250cp
F 251cp-305cp
G 306cp-350cp
H 351cp-420cp
J 421cp si peste

La variantele cu 4x4 se calculeaza la puterea din certificat x 1,35. Asta in cazul in care nu se face grupa 4x4 daca sunt mai multe masini de acest fel.

brummy
Racer
Pro-modified
*

« Reply #29 on: July 29, 2010, 01:44:25 PM »

ce se intapla cu o masina de 75 de cai cu turbo "home made"???

Astra F GT 1.8 8v, 15.420s 1/4mile @146,21km/h
Pages: 1 [2] 3
  Print  

Jump to: